FORMULIER VOOR MEDICATIE

medicatie

Het medicatiebeleid werd van de overheid uit grondig gewijzigd. Hierdoor moet ook ons schoolreglement en de afspraken rond medicatiegebruik op school aangepast worden. Vooreerst wil de school benadrukken, in het belang van andere kinderen en schoolteam, dat een zieke leerling niet thuishoort op school.
 
Toch kan het gebeuren dat een kind op school medicijnen moet innemen. Hiervoor kan het volgende document worden ingevuld door de dokter. Klik op de foto of klik op deze link om het formulier voor medicatie op school te openen.
 

. INFOBROCHURE

infobrochure
In deze brochure vindt u terug wat er leeft en groeit in onze school. De brochure biedt goede afspraken, niet vanuit een autoriteit, maar vanuit groot respect voor iedereen die bij de school betrokken is.
 
Klik op de foto of klik op deze link om de informatiebrochure in een nieuw venster te openen.
 

GROEIPAKKET

groeipakket
Studeren kost geld en is van groot belang voor je toekomst. De Vlaamse overheid wil iedereen de mogelijkheid bieden om een diploma te halen. Misschien denk je dat het niet voor jou is weggelegd? Misschien juist wel! Het loont de moeite om het eens na te kijken. Kijk het na door op deze link te klikken.
 

SCHOOLREGLEMENT

schoolreglement
Klare afspraken maken goede vrienden. Wij vragen u dan ook dit schoolreglement aandachtig te lezen, zodat u op de hoogte bent van het reilen en zeilen in onze school en de rechten en plichten die onze leerlingen en hun ouders hebben.
 
Klik op de foto of klik op deze link om het opvoedingsproject en schoolreglement in een nieuw venster te openen.  Voor de onderwijsregelgeving kan je hier terecht. En klik hier voor het antipestbeleid.
 

AANKOPEN SCHOOLJAAR

schoolaankopen aangepast
Bent u benieuwd welke aankopen u volgend jaar te wachten staan? Geen probleem! U kan deze lijst raadplegen door op deze link te klikken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BIJDRAGEREGELING OUDERS

bijdrageregeling

De regeling voor de (financiële) bijdrage van de ouders kan u hier raadplegen.