Ouderraad

Met de ouderraad willen wij de link vormen tussen alle ouders en de school. Tegelijk willen we ook een ondersteunende rol spelen in de schoolwerking.

Hoe proberen we dat te doen:

  • We proberen het aanspreekpunt te vormen voor diegenen die de stap naar het schoolteam net iets te ver vinden. Relevante onderwerpen komen op de agenda van de ouderraad en worden voorgelegd aan het schoolteam en verder opgevolgd.
  • Door samen met de school te werken aan verschillende schoolprojecten.
  • Door ondersteunend te werken: begeleiding van zwemgroepen, begeleiding bij uitstapjes,…
  • Op praktisch vlak, door de school financieel te steunen. We doen dit via het inrichten van activiteiten die geld in het laatje brengen
  • Iedereen binnen de ouderraad kan zijn steentje bijdragen in de werking ervan. Dit kan door mee te werken aan één (of meerdere) projecten, en op eigen ritme de activiteit (mee)voor te bereiden. Dit kan door eigen inbreng of ideeën…

 

Kortom, wil jij je op een actieve manier inzetten voor het welzijn van alle kinderen op onze school en voor de schoolwerking, dan kan dat via de ouderraad.

Tijdens het schooljaar komt de ouderraad en 5-tal keer samen om de concrete werking te bespreken en te plannen. Iedereen die zich actief wil inzetten op onze school kan gerust aansluiten bij deze goed werkende ouderraad. Vaanf schooljaar 2017-2018 plannen we telkens 2 identieke vergaderingen: eentje op een dinsdagavond en ééntje op woensdagochtend. Zo krijgt elke ouder meer kans aanwezig te zijn.

Meer info kan je verkrijgen bij de voorzitter: Veronique Crynen <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor foto's kan je naar het algemeen fotoboek gaan.

Iedereen is welkom!!

Attachments:
FileFile size
Download this file (kort verslag ouderraad 20190910.pdf)ouderraad 20190910118 kB
Download this file (kort verslag ouderraad 20191023.pdf)ouderraad 2019102355 kB
Free WordPress Themes - Download High-quality Templates